Jord

 

Bra jord och bra underarbete gör stor skillnad. Det blir resultat därefter. Vi har Hasselfors kvalitets jord med brett sortiment för olika ändamål. Vi har också vår Yrkesleverantör Fagerhults jord med den bästa råvaran till vår odling men också i konsumentförpackningar.

Till vår odling av 10.000 Pelargoner samt 100.000 sommarblommor har vi valt deras  bästa sommarbloms-jorden och lagt till 6-mån långtidsnäring långtidsnäring. Det är en Urn-jord i särklass bäst för Sommarblommorna i krukor, urnor o lådor.

DSC_0069

NYHET 2018  MariebergsPremium GRÖNSAKSJORDMariebergs Premium17 18 (12)Vårt önskade kvalitets recept på grönsaksjord från vår Yrkesleverantör. UTVALT av   TOPPKVALITE i konsumentförpackning till våra kunder.

Jord i stora lass. Fjärde  bilen att lossa (1 bil med släp = 44 pallar)  så vi är välförsedda med lämpliga produkter för olika ändamål. Vi ger råd och rekommendationer om lämpligt val för goda resultat.  Det finns billigare och enklare mängder o sorter men det blir ibland resultat därefter.Jordlass

 

Västerviks handelsträdgård